Over mij en het tot stand
komen van dit Pitch Deck

Over mij en het tot stand komen van dit Pitch Deck

Mijn naam is Kenneth Berkleef (1959).

Ik ben opgeleid bij de belastingdienst en heb daar de Controleurs – en de Inspecteursopleiding met succes afgerond. Tegelijkertijd heb ik in de avonduren mijn meestertitel aan de Universiteit van Amsterdam behaald.  

Ondernemen zit mij in het bloed. In 1988 startte ik mijn eerste bedrijf; een belastingadvieskantoor in Amsterdam. Omdat ik nooit goed stil heb kunnen zitten en ik het leuk vind om met meerdere zaken tegelijkertijd bezig te zijn, ben ik naast mijn werk als zelfstandig belastingadviseur door de jaren heen betrokken geweest bij een veelvoud aan andere projecten. Op fiscaal juridisch vlak, maar ook op het gebied van Marketing & Sales, ICT en Product Development. 

In de afgelopen 30 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en een zeer gevarieerd en uitgebreid zakelijk netwerk opgebouwd. Mijn hart heeft altijd bij de sport gelegen. Ik zet graag mijn knowhow in voor bedrijven die actief zijn in- en mooie tools ontwikkelen voor de sportwereld. Denk aan apps voor trainers en spelers, videoanalyse en speler-volgsystemen, waarmee je de ontwikkeling van sporters kunt vastleggen en volgen.  

In het succesvolle Pitch Deck dat ik heb ontwikkeld, worden de diverse standpunten ook uitgelegd aan de hand van voorbeelden van bedrijven in de sportwereld. Het is een eenvoudig, overzichtelijk raamwerk, dat alle voor investeerders relevante informatie omvat.  

Bestel vandaag nog het Pitch Deck, ga aan de slag en onderscheid u van uw concurrent door middel van een professionele en complete pitch!